4 kávové lžičky běžné nebo japonské sojové omáčky (např. Sun Food)
3 vejce
majoránka, česnek, mořská sůl, pepř
Postup
V pánvi na másle orestujeme zeleninu s nadrobno nakrájenou cibulí. Do orestované směsi přidáme droždí a na mírném ohni vymícháme na hladkou kaši.
Poté přidáme kremžskou hořčici, sojovou omáčku, sůl a pepř a za stálého míchání počkáme, až hmota zhoustne.
Pak vlijeme rozšlehaná vejce a smažíme. Na závěr odstavíme z přímého ohně a dochutíme česnekem a majoránkou. Podáváme teplé nebo vychlazené. Můžeme ozdobit čerstvou petrželkou a lístky majoránky.
Místo mražené zeleniny můžeme do pomazánky použít najemno nakrájenou čerstvou karotku, růžičky brokolice nebo čerstvý hrášek.
Komentáře
Pro komentování receptů musíte být přihlášen. Přihlášení provedete v pravé horní části webu.
Prozatím žádné komentáře...
Registrace / Přihlášení
Zaregistrujte se a můžete přidávat vlastní recepty, vytvářet si vlastní kuchařku, komentovat recepty – ale také se zapojit do soutěží!
Komentáře
Pro komentování receptů musíte být přihlášen. Přihlášení provedete v pravé horní části webu.