Kuchařka Recepty z Bezlepkové cukrárny Lucie Kazdové

Autorka knihy Lucie Kazdová je máma dvou malých synů a nápad otevřít si Bezlepkovou cukrárnu dostala, když byla jejímu prvorozenému synovi Vítkovi diagnostikována celiakie. Naše droždí Fala a Vivo jsou jejími favority pro přípravu kynutých bezlepkových dobrot.

Kniha obsahuje přes 60 vyladěných receptů prověřených každodenní praxí. Díky nim budete moci i u sebe doma udělat (nejen) dětem třeba bezlepkové kornoutky na zmrzlinu, dorty, cupcakes, věnečky nebo špičky. Kromě klasických zákusků tu ale najdete také řadu receptů pro každý den: rychlé bábovky a další sladké dobroty, či úžasný kynutý chléb a pečivo v bezlepkovém provedení. Součástí knihy jsou informace o vhodných surovinách, přehledné a osvědčené postupy i další praktické rady pro život bez lepku.

Další příspěvky
Jen vám chceme připomenout, že náš web používá cookies. Pokud si jejich nastavení nezměníte, bereme to jako souhlas s jejich užíváním. Přenastavit je samozřejmě můžete kdykoliv. Další informace
x